Faschingskrapfen – The Perfect Treat for Carnival Time
It’s Carnival time, and what better way to indulge than with freshly made Faschingskrapfen? These airy, golden brown doughnuts filled with jam or vanilla cream are the perfect sweet treat to enjoy during the festive season. The smell of freshly fried dough and the sweet filling make these Krapfen an absolute highlight at any Carnival buffet. With this recipe, you can quickly whip up the best Krapfen that are sure to put everyone in a good mood!
Ingredients
For the dough
For the filling (optional)
For Frying
Preparation
Prepare the dough
Shape and fry the doughnuts
Fill and finish
February 26, 2025 11:58
Die Faschingskrapfen sind super lecker! Einziger Kritikpunkt dass der Teig bei mir etwas länger zum gehen braucht als angegeben. Aber insgesamt empfehlenswert.
February 25, 2025 15:42
Mega Rezept! Der Teig ist echt einfach zuzubereiten, und das Ergebnis war super lecker. Ich war überrascht, wie gut sie geworden sind. Allerdings hätte der Teig vielleicht noch einen Ticken mehr Farbe bekommen können, aber geschmacklich einfach top!
February 25, 2025 15:41
Die Faschingskrapfen sind total lecker und lassen sich gut nachbacken! der Teig geht super auf und ist schön saftig. Ich hab noch Puderzucker draufgegeben, was den Krapfen noch besser gemacht hat. Absolute Empfehlung!