Butternut Squash Curry with Rice
Ingredients
Butternut Squash Curry with Rice
Preparation
Butternut Squash Curry with Rice
In a large pot, heat the olive oil and sauté the chopped onion, garlic, and grated ginger until soft and fragrant. Add the curry powder, turmeric, and cumin and toast the spices for 1-2 minutes to release their full flavors.
Add the chopped tomatoes, tomato paste, sugar, and coconut milk. Bring the mixture to a boil and add the squash pieces. Reduce the heat and let the curry simmer for about 25-30 minutes until the squash is tender but still firm. Season the curry with salt and pepper.
Serve the butternut squash curry over a portion of basmati rice and garnish with fresh cilantro as desired.
January 15, 2025 15:02
Ein absoluter Traum!!!
January 6, 2025 17:42
Einfach und lecker!!
December 18, 2024 20:59
Super
November 19, 2024 20:26
Schmeckt sehr gut, ist schnell und einfach zuzubereiten 👍
November 12, 2024 12:33
Dieses Curry ist absolut lecker. Ich habe es gerade nachgekocht und bin begeistert. Der Muskatkürbis ist unglaublich geschmacksintensiv und die Gewürze kommen durch das anrösten richtig schön zur Geltung. Der Ingwer bringt die richtige Schärfe dazu. Die Geschmackskomposition von süß, salzig, scharf -> lieben wir